You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
14.1.1 Kapcsolat
print icon

Kapcsolat

 

A Kapcsolat menüpont lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók az adminisztrálás során felmerülő kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatosan közvetlenül felkeressék ügyféltámogató munkatársunkat, és azokra válaszokat, megoldási javaslatokat kapjanak.

Megnyitva a Kapcsolat menüpontot egy kitölthető űrlap jelenik meg.

 

 

Ezen a felületen mindegyik mezőnek kitöltésre kell kerülnie, ezt a piros csillaggal ellátott jelölések is megerősítik.

A Név és az e-mail cím automatikusan kitöltésre kerül, mégpedig a felhasználói fiókhoz rögzített adatok alapján, ezeken változtatni nem lehet, nem szerkeszthető mezőkként jelennek meg.

Ezt követően ki kell tölteni a Tárgyat, majd az Üzenet részben röviden megfogalmazni a problémát, leírni az esetleges észrevételt.

A Csatolmányok részben lehetőség van mellékletek feltöltésére. Érdemes pl. képernyőképet csatolni a tapasztalt probléma leírásához, mely segíti az ügy kivizsgálását, pontos meghatározását. A Fájlok kiválasztása gombra kattintva meg tudjuk keresni az előzetesen lementett, csatolni kívánt dokumentumot vagy képernyőképet.

Ezután be kell pipálni a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatók elfogadását, és a kék színű Küldés gombra kattintva elindíthatjuk az üzenetet, mely ezáltal a megfelelő felületre kerül kiküldésre, ahonnan rövid időn belül visszajelzés várható a bejelentett észrevétel kapcsán.

 

 

Az itt küldött üzenetek az ügyfélszolgálatra érkeznek be hibajegyként. 

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra