You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Kezdőlap > Gyakran ismételt kérdések > Általános kérdések > Lehet-e többféle kedvezményt felvinni egy dolgozóhoz?
Lehet-e többféle kedvezményt felvinni egy dolgozóhoz?
print icon

A Normában lehetőség van többféle dolgozói és munkáltatói kedvezmény rögzítésére is. Egy adott típusú kedvezményből azonban nem értelmezhető párhuzamosan több aktív állapotú a szoftverben, ami azt jelenti, hogy a korábbi rögzítést előbb le kell zárni, és csak utána vihető fel az új kedvezmény sor ugyanabból a típusból.

A felhasználót a program figyelmeztető sávval segíti, amikor egy aktív kedvezmény mellé egy újabb, ugyanolyan típusút próbál meg rögzíteni. Amennyiben ennek ellenére megtörténik az újabb rögzítés ugyanabból a kedvezmény típusból, akkor az Értesítések funkció egyik üzenet típusa ad lehetőséget a javításra: „Párhuzamosan futó kedvezménytípusok vannak a dolgozóhoz rögzítve”, melyet megtekintve tájékozódhat a pontosabb információkról.

A Normában rögzíthető kedvezmény típusokról, illetve az értesítésekről részletesebben a Kézikönyv alábbi részeiben olvashat:

05. Dolgozók alszakaszának 5.1.4 Kedvezmények - Dolgozói kedvezmények, 5.1.5 Kedvezmények - Munkáltatói kedvezmények és 5.1.6 Kedvezmények - További fontos információk című cikkei, valamint a 04. Főoldal alszakasz 4.1.3 A Saját felhasználói profil és az Értesítések című cikke.

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra