You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Kezdőlap > Gyakran ismételt kérdések > Technikai jellegű kérdések > Hogy tudom a különböző telephelyhez (földrajzi egységhez) tartozó dolgozók munkalapjait egyszerre létrehozni?
Hogy tudom a különböző telephelyhez (földrajzi egységhez) tartozó dolgozók munkalapjait egyszerre létrehozni?
print icon

A Normában a munkalapok létrehozása alapvetően az ún. Földrajzi egység választó segítségével történik, ugyanis ez a szoftverben alapértelmezett beállítás a Saját felhasználói profil felületén. Ez azt jelenti, hogy a "Munkalapok rögzítése földrajzi egységek szerint" lehetőség be van pipálva. Ilyenkor a munkalapok rögzítésének elindításakor látható a választó egység, és kell is választani egy földrajzi egységet ahhoz, hogy a következő felületre lehessen lépni.

Amennyiben azonban több, különböző földrajzi egységhez tartozó munkavállalók számára egyszerre szeretnénk a munkalapokat létrehozni, akkor a Saját felhasználói profil oldalon a földrajzi egység választó funkciót ki kell kapcsolni. Ez úgy tehető meg, hogy a "Munkalapok rögzítése földrajzi egységek szerint" előtti jelölőnégyzetből eltávolítjuk a pipát, majd a zöld színű Mentés gombbal a beállítást véglegesítjük.

A mentést követően eltűnik a földrajzi egység választó mező, és innentől az adminisztrátor mindenkit tud egyszerre rögzíteni, akihez hozzáférése van.

A Földrajzi egység választó használatának részletes bemutatása a Norma Felhasználói Kézikönyv 09. Munkalapok alszakaszának 9.1.1 Munkalapok (jelenléti ívek) feltöltése című cikkében olvasható el.

A Saját felhasználói profilról és az ott található beállítási lehetőségekről a Norma Felhasználói Kézikönyv 04. Főoldal alszakaszának a 4.1.3 A Saját felhasználói profil és az Értesítések című cikkében található bővebb információ.

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra